The Essence of Finance

Deze e-learning leert je niet alleen financiële overzichten te begrijpen, maar ook de doelen die bedrijven nastreven. Aan het einde van de e-learning heb je een hele lijst met acties om financieel te verbeteren.

resultaten

Wat levert het je op?

Begrijpen

Je leert alle financiële rapporten begrijpen en bent in staat essentiële informatie zelf uit de overzichten te halen.

Tijd

Financiële overzichten en de doelen zullen nooit veranderen. Als je de principes, overzichten en doelen eenmaal begrijpt, kun je ze de rest van je leven toepassen.

Doelen

De financiële doelen van je bedrijf begrijpen is extreem belangrijk. Hoe kun je beslissingen nemen als je niet weet wat de doelen zijn? Begrijp dat je eigen doelen maar de helft van de tijd juist zijn voor het bedrijf!

Beslissingen

Wordt een betere professional door je eigen kennis te combineren met de financiële kennis van deze e-learning.

Acties

Doelen kun je alleen realiseren als je acties neemt. Tijdens de e-learning maak je een eigen actielijst met verbeterpunten. Zo kun je het geleerde direct in zetten in de praktijk!

Carrière

Inzicht in financiën en het realiseren van doelen is een voorwaarde voor alle managementfuncties. Met deze e-learning nemen je carrièremogelijkheden zeker toe!

de waarheid

Financiën is een hel!

 • Het saaiste uur van de maand? Dat is natuurlijk het bespreken van het maandrapport in de MT-vergadering……
 • Hele boekwerken vol met getallen, en er staat nooit iets interessants in!
 • Als ik mijn algemene kennis toepas op de financiële doelen van de controller, snap ik er al helemaal niks meer van! Die man is niet goed bij zijn hoofd!
 • OPEX, CAPEX, EBIT, EBITDA, winst, omzet, marge, duizend verschillende woorden en in elk bedrijf waar ik heb gewerkt, hebben ze een andere betekenis!
 • De controller kijkt alleen naar risico’s en rekent alles door tot het dood is.
 • Toestemming om te investeren krijg ik nooit, ook al is het project nog zo goed!
Herkenbaar???

Financiën is een speciale taal, een gestructureerd concept. Met deze e-learning leer je financiën te begrijpen en in jou voordeel toe te passen!

Deze e-learning is gebaseerd op tientallen jaren controllerservaring en het opleiden van duizenden professionals.

  • De waardekringloop is de bron voor de drie financiële overzichten, de winst- en verliesrekening, de balans en het kasstroomoverzicht en verklaart de onderlinge samenhang en structuur.
  • Niet alleen uitleg van de overzichten maar ook hun doelen, wat streven financiële mensen eigenlijk na en hoe doen ze dat?
  • Waarom zijn jouw private financiële doelen anders dan die van een bedrijf?
  • Hoe kun je alle financiële overzichten lezen als je de basis begrepen hebt?
  • Het analyseren van financiële rapportages om conclusies te trekken en acties te nemen kun je leren!
  • Bekijk de voorbeelden en pas deze onmiddellijk toe op je eigen situatie.
  • Lol? Ja hoor, het leren van financiën hoeft niet saai te zijn. Ervaar met anekdotes, voorbeelden en een taart op een feest hoe leuk en leerzaam een finance cursus kan zijn.
finance made simple

with Essence of Finance

Wat krijg je?
Investment

De totale investering voor de essentie van financiën bedraagt slechts € 199. btw.
Maar je zult na afronding van de e-learning dit bedrag zeker 10 keer terug verdienen!

Veel Gestelde Vragen

Nee, het enige dat je nodig hebt is een flinke portie gezond verstand. Natuurlijk helpt het wel als je al vaker naar financiële overzichten hebt gekeken. Daarom adviseren we ook om na een paar maanden de e-learning nog een keer opnieuw te maken. Je zult ontdekken dat je de tweede keer net zo veel leert als je de eerste keer gedaan hebt.

Na aankoop ontvang je een login voor de Expert Yourself website waar de cursus zich bevindt. Je kunt de cursus bekijken op je computer, je laptop of IPad of zelfs op je telefoon. Je voortgang wordt opgeslagen.

Je krijgt 6 maanden toegang tot de e-learning. Daarmee heb je voldoende tijd om de e-learning een tweede keer te maken.

Nee, je kunt de e-learning niet downloaden, maar je kunt wel het e-book Financieel management ontrafeld en het Excel-bestand met de top 100 financiële termen downloaden aan het einde van de e-learning.

De tijd die gebruikers besteden aan de e-learning verschilt op basis van de voorkennis en snelheid van werken en varieert meestal tussen de 10 en 15 uur.

Lukt er iets niet bij jou of heb je verdere vragen? Je kan ten alle tijde contact met ons opnemen, we reageren snel op je vraag en helpen je verder met uitleg, screenshots of met videobellen.

Ben je toch niet tevreden? Laat ons dat binnen 24 uur weten en je ontvangt zonder vragen een creditnota en het bedrag retour.

We hebben vier korte vervolg e-learnings gemaakt over specifieke financiële onderwerpen. Per cursus besteden gebruikers tussen de 2 en 4 uur.

  • Investeringsbeslissingen
  • Bescherming van mensen en activa
  • Starten met doelen en ratio’s
  • De financiën slim verkopen

Daarnaast verzorgen wij regelmatig klassikale trainingen voor ondernemingen of individuele personen. Neem contact op voor de mogelijkheden via info@f4nf.com.

Voor organisaties is het mogelijk om meerdere credits tegen een gereduceerd tarief af te nemen. Dit kan ook gecombineerd worden met incompany trainingen of webinars.

Bezit je een eigen LMS dan is het tevens mogelijk om onze e-learning op te nemen in het leeraanbod. Je ontvangt dan een scorm versie van de e-learning. Deze is beschikbaar in het Engels en Nederlands en kan aangepast worden met de bedrijfseigen maandrapporten, logo, investeringscalculaties en policies.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Start nu met de financiële e-learning en zorg ervoor dat je financiën in jouw voordeel gebruikt!

Begin vandaag met de cursus en zorg ervoor dat je vanaf morgen je doelen gaat realiseren.

Testimonials

Join Over 50,000 Space Lovers!

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Matt Gardner

Founder/Hatura Inc

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jamie Fox

Entrepreneur